Foto: Bert Jansen

Licht in Veldhoven

  Column

Gekkenhuis! De moord op Peter R. de Vries, overstromingen met intense gevolgen en in mijn privé-situatie ligt mijn moeder in 4 weken tijd voor de 4de keer in het ziekenhuis. Actueel op een ander niveau is het voor veel mensen onduidelijk of ze op vakantie kunnen naar de gewenste bestemming. Binnen alles wat er is van een andere orde, maar het geeft wel onrust. Er is zoveel gaande, op zoveel vlakken.
Hoe bewaren we de rust? Hoe blijven we bij onszelf en blijven we Licht de wereld insturen? Wellicht eigenlijk de meest essentiële vraag op dit moment. Mijn antwoord is: Zorg dat je rust in jezelf vindt en doorgeeft! Hoe je dat kunt doen? Zoek meditatieve momenten op! Als je meditatie teveel van het goeie vindt, kijk in een vlammetje voor een paar minuten per dag. Doet echt heel erg veel! Stuur waar je kunt zonnestralen de wereld in. Of het nou in de supermarkt, bij de benzinepomp, op je werk of via de tv is. Je kunt witgoud licht sturen (licht waar een hoge glinstering in zit) óf violet licht. Het violette licht brengt energie ook nog naar een hogere frequentie. Als je visualiseren moeilijk vindt, stuur je een glimlach! Stuur positiviteit!
In Veldhoven hebben we nog een bijzondere manier om Licht te laten schijnen. Met de Stichting WorldPeaceFlame-Veldhoven brengen we vanuit een wereldwijde verbinding met het Licht, licht in Veldhoven. We hebben een prachtig plan. Zoals bij mij thuis de Wereldvredesvlam altijd brandt, willen we nóg een altijd brandende lamp in Veldhoven laten rouleren. Het idee is om op plekken waar veel mensen komen of op plekken, die een duidelijke connectie hebben, een maand lang de Wereldvredesvlam te laten schijnen. Dan reist de vlam van organisatie naar organisatie en kan het Licht op bijzondere wijze nog meer bijdragen aan innerlijke rust en vrede voor ons allemaal.
Dus mocht je plekken weten, of mensen, die er over gaan, neem dan contact met me op. Wat zou het super zijn, wanneer we ook op deze manier bij kunnen dragen om in Veldhoven ons Licht te laten schijnen. Meer info op www.wpf-veldhoven.nl. Of: www.oya-art.nl.
Ik hoop tot gauw!

Column Carla van Olst

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden