<p>Jordy Graat.</p>

Jordy Graat.

(Foto: Bert JAnsen.)

Nieuw avontuur

  Column

Het zijn bijzondere weken, gelukkig in positieve zin. Nu alles weer een stukje verder open is, komen er mooie dingen aan. Mijn DJ-agenda stroomt weer vol en ook andere opdrachtgevers mailen of bellen weer. Zelf ben ik afgelopen zondag begonnen aan een nieuw avontuur op de radio, een eigen middagprogramma. Tussen 2 en 5 uur op Omroep Brabant. Ik heb daar lang over getwijfeld omdat ik in de afgelopen maanden merkte dat zondagen heerlijk zijn om niks te moeten. Gewoon in de ochtend zien wat je gaat doen, dat was wel een verademing. 
Maar ja, een eigen radioshow op een mooi tijdstip en volop mogelijkheden kon ik uiteindelijk niet weigeren. Ik ben heel benieuwd hoe dat de komende tijd vorm gaat krijgen en de respons van de luisteraar is. Toen ik als puber bij de lokale omroep zat werd er weleens geroepen dat ik niet verder zou komen om allerlei redenen. Soms moest ik ze daar achteraf gelijk in geven maar het was voor mij vooral een trigger om zover mogelijk te komen. Dat ik nu al een aantal jaren bij een mooie zender te horen ben, is natuurlijk prachtig.
Mensen vroegen me weleens waarom ik nooit bij een landelijk station heb gesolliciteerd. Nu heb ik dat zeker wel gedaan maar daar was, naast mijn Brabantse accent, ook geluk een belangrijk factor. Dat heeft toen helaas niet meegezeten en dat is verder helemaal geen punt. Ik heb heel veel zin in de komende weekenden. Luister je mee?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden