<p>Jordy Graat</p>

Jordy Graat

(Foto: )

Ferry

  Column

Maandenlang hebben we erop moeten wachten. Maar Ferry, oftewel Frank Lammers, komt eraan. Een nieuwe film die na het succes van 'Undercover' voor veel mensen hoog op het lijstje staat. Ik moet zeggen dat ik hoop dat het weer on-Nederlands goed is. Want de afgelopen jaren, zijn we qua Nederlandse films natuurlijk niet echt verwend. Ik heb ze bijna allemaal gezien, maar bij de meeste weet je na 5 minuten al hoe ze aflopen en is er een peloton aan bekende Nederlanders gevraagd om een rolletje vervullen. Daardoor is de aandacht soms vrij snel weg.

Ik vond 'Undercover' echt heel goed omdat je bleef kijken. Frank Lammers vertelde tegen me dat de opnames op de camping bijzonder waren omdat iedereen “het huis van Ferry” wilde zien. Ondanks dat het allemaal decor was zou er met een kacheltje, elektriciteit en wat sanitaire voorzieningen best vakantie in gevierd kunnen worden. Maar daar wilde de locatie niets van weten waardoor alles de hele tijd werd afgebroken.

Ondanks het mooie weer, vind ik het heerlijk om 's avonds laat nog wat goede series te kijken. Ik loop qua nieuwe dingen behoorlijk achter, maar zodra Ferry uitkomt ben ik er meteen bij. Het is toch leuk om daarover mee te kunnen praten.

Ik vraag me weleens af wat voor leuke film we in ons dorp zouden kunnen maken. Een grappig script van dorp tot Zeelst. Of misschien zien we die gekke Ferry nog weleens verschijnen...

Jordy Graat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden