Carnavalskriebels


<p>Jordy Graat.</p>

Jordy Graat.

(Foto: )

Carnavalskriebels

  Column

Nog een klein weekje. En dan zou normaal gesproken het mooiste feestje van het jaar beginnen: Carnaval! Iets waar ik altijd maanden naartoe leef. Dit jaar is dat wat anders. Mensen weet niet zo goed wat ze ermee aan moeten. En dat snap ik wel. Laten we van deze carnaval vooral een troostrijke editie maken. Even terugdenken aan al het moois dat we hebben meegemaakt en daarna de blik op 2022 met veel polonaises, bier en optochten.
Wat ik vooral heel erg hoor is dat mensen op zoek zijn naar wat vrolijkheid. Daarom ben ik blij, dat we dat kunnen gaan brengen tijdens carnaval. Met 3 Uurkes Vurraf en een aangepaste editie van het Fijnfisjenie Café maken we er met z’n allen toch wat moois van.

Natuurlijk is de sfeer en de uitbundigheid die er normaal heerst niet te overtreffen, maar we gaan ons best doen om toch even die gezelligheid te brengen. De laatste maanden waren behoorlijk spannend over wat wel en niet kon. Diverse scenario’s lagen klaar en iedere week was er overleg. Als er dan groen licht komt om toch dingen te mogen doen, dan maakt mij hart wel een vreugdesprongetje.
Hier in Rommelgat zal het ook een stille bedoeling zijn, maar ik weet zeker dat er ontzettend veel liefhebbers zijn die uitkijken naar 2022. En zo hoort het ook! Dan maken we er maar een extra lang en fijn seizoen van. En als je zin hebt, trek zaterdag en zondag gewoon je carnavalspak aan!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden