Foto:

Combineren met vertrouwen

  Column

Hoera! Successen moet je vieren! We hadden er hier één deze week. Ons huis is verkocht na relatief lange tijd! We zijn meerdere keren op de proef gesteld, maar het is gelukt.
Wat wil je nog meer, dan je huis liefdevol overdragen. Zoals ik in mijn vorige column heb gedeeld, wil ik een centrum creëren voor Licht, Liefde en Troost. Een plek van wijsheid, van bewustwording van sterven en leven, waarin we leren omgaan met overgaan en afscheid in verschillende vormen. Een plek waar we allemaal wijzer worden. Op die vorige column heb ik veel mooie en bijzondere reacties mogen ontvangen. Waarvoor dank!
Omdat we ons op dit moment pas echt met de aankoop van ons nieuwe huis kunnen bezighouden, wordt het pas echt spannend. Uiteraard hebben we de markt in het vizier, maar gezien onze dromen zijn geschikte plekken dunbezaaid. We waren een tijd helemaal verliefd op een huis, wat in Veldhoven te koop stond. Een heel leuk huis, met 80 meter achtertuin, zodat er ruimte zou zijn voor mijn centrum. Wat hebben we over dat leuke huis gedroomd! Echter, daar waar donderdag ons huis is verkocht, is ons droomhuis vrijdag aan andere gelukkigen verkocht. Oeps! En dat betekent, dat we op korte termijn ons droomhuis gaan vinden.
Wie weet kunnen jullie helpen met tips voor een sfeervolle en authentieke boerderijachtige woning, waarin we kunnen wonen en met extra ruimte's en/of mogelijkheden in de tuin voor het creëren van mijn centrum van Licht, Liefde en Troost. Het liefst in Veldhoven, om voor jullie van betekenis te kunnen zijn. We hebben zeker vertrouwen, zoals we dat steeds hebben gehad. Maar spannend is het ook! De tijd heeft ons beslist op de proef gesteld. En daar hebben we veel van geleerd. Daar waar ik - voordat ik de Corona kreeg - erg ongeduldig werd, heb ik daarna leren ervaren hoe belangrijk een eigen veilige plek is. Wat was ik blij dat ik de tijd kreeg om 'thuis' ziek te zijnen te herstellen. De oefening van nu is dus om deze twee te combineren. En vertrouwen om op korte termijn ons droomhuis te vinden.
We gaan ervoor!

Column Carla van Olst

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden