<p>Columnist Jordy Graat.</p>

Columnist Jordy Graat.

(Foto: Jordy)

Meester Jordy

  Column

In deze afgelopen maanden heb je genoeg tijd om na te denken. Wat heb je allemaal gedaan? Wat wil je nog? En hoe ziet überhaupt de toekomster uit?. Ondertussen heb ik de afgelopen tijd al 3 keer mijn agenda leeg zien stromen en dat respecteer ik. Maar mijn werkgebieden - media en horeca - blijven een zorgkindje. Overal moet bezuinigd worden en de kroegen of festivals hebben vooral moeite om te blijven bestaan.
Ik loop al lange tijd met het idee om iets in het onderwijs te doen. Regelmatig ben ik al werkzaam als gastdocent op middelbare scholen en andere opleidingen. Vertellen over mijn werk met alle valkuilen en uiteindelijk iets in de praktijk doen, vind ik het leukste dat er is. Soms ben ik wel eens gevraagd om docent te worden, maar toen had ik het zo druk met andere dingen dat dat niet lukte.
Maar goed, tijden veranderen. Ik ben 32 en op gegeven moment moet je verder. Vandaar dat ik ben begonnen bij het Sondervick College, mijn oude middelbare school. Even voor de duidelijkheid: NEE, ik ga niet weg bij Omroep Brabant. NEE, ik stop niet met DJ’en en NEE, ik zit ook niet financieel aan de grond. Soms is het gewoon leuk om een stap te maken wat onbekend terrein is voor je. Daarom ga ik 2 dagen in de week richting de schoolbanken als coördinator. Ik heb er heel veel zin in!

Jordy Graat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden