Obstakelbaan tijdens zwem4daagse
Obstakelbaan tijdens zwem4daagse (Foto: Zwembad Den Ekkerman)

Zwem4daagse bij Den Ekkerman

Van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus wordt in Zwembad Den Ekkerman weer de zwem4daagse gehouden. Een mooie gelegenheid om met heel het gezin de zomervakantie op een sportieve manier af te sluiten. Het zwembad ligt aan de Wal 152 in Veldhoven. De volgende afstanden dienen die deze week gezwommen te worden:

Kinderen t/m 10 jaar: 4 dagen 250 meter (= 10 banen) zwemmen.

Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen: 4 dagen 500 meter (= 20 banen) zwemmen.

Obstakelbaan: ook dit jaar is er weer een obstakelbaan voor de kinderen. Deze mag je ook 10 of 20 keer afleggen, of combineren met de andere banen die je zwemt.

Het is de bedoeling dat er op 4 dagen deze afstand gezwommen wordt. Aangezien de zwem4daagse 5 dagen duurt, kun je dus een dagje over slaan (om mee te doen moet je uiteraard wel in het bezit zijn van een A-diploma, of dat niveau beheersen).

Inschrijven is dit jaar noodzakelijk via www.denekkerman.nl. Vanwege de richtlijnen van uit het RIVM is van te voren reserveren en inschrijven verplicht. Bovenin op de pagina staat een nieuwsbericht over de zwem4daagse. Via de button met “inschrijven zwem4daagse” kunt u zich aanmelden. Op deze pagina staat alle informatie omtrent de zwem4daagse vermeld. De deelname aan de zwem4daagse kost dit jaar €14,00, deze dient u gelijk met de inschrijving te betalen. Restitutie achteraf is niet mogelijk. Uiteraard krijgt iedereen aan het einde van de deze week de welverdiende medaille!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden