Bedrijfsleider Ralph Gijbels van Echt Welschap in Meerhoven: “De reacties van onze gasten spreken voor zich!" FOTO: Frans Claassen.
Bedrijfsleider Ralph Gijbels van Echt Welschap in Meerhoven: “De reacties van onze gasten spreken voor zich!" FOTO: Frans Claassen. (Foto: Frans Claassen Fotografie)

Zomeractie Lekker Rondje Veldhoven is van start

VVV Veldhoven is benieuwd hoe mensen Lekker Rondje Veldhoven beleven. Deelnemers worden gevraagd met een foto vast leggen hoe ze deze zomer Lekker Rondje Veldhoven beleven. Vervolgens mailen ze de foto vóór vrijdag 25 september naar info@vvv-veldhoven.nl. De winnaars worden eind september bekendgemaakt.
Lekker Rondje Veldhoven is voor 21,50 euro te koop bij VVV Veldhoven en bij diverse ondernemers. De bonnetjes uit het boekje zijn geldig tot zondag 1 november 2021.

Win een rode fiets

Alinda van Neerven.

De bezoekers
vinden
het een
leuk concept

De horeca is weer open, de zomervakantie begonnen en veel mensen vieren vakantie in eigen land: een ideaal moment voor Lekker Rondje Veldhoven! Deze culinairefietstocht brengt deelnemers langs diverse heerlijke haltes, waar tegen inlevering vaneen ‘lekker bonnetje’ genoten kan worden van een hapje of drankje.

VELDHOVEN - Lekker Rondje Veldhoven is in april 2018 gestart als initiatief van VVV Veldhoven. Het doel is om Veldhoven op toeristisch en recreatief gebied op de kaart te zetten en om de samenwerking met de ondernemers te bevorderen. De 1e editie werd een succes. De huidige editie bevat een fietsroute van circa 30 kilometer en 13 heerlijke haltes. Eén van de heerlijke haltes is Speellandschap de Heiberg. Eigenaar Rutger Smak Gregoor: “De mensen die bij ons komen zijn erg te spreken over de leuke locatie, het fijne terras en uiteraard het lekkere gerecht: de Italiaanse tosti. De bezoekers van Rondje Veldhoven vinden het een leuk concept. Het is vooral leuk om de bonnetjes over meerdere dagen te verdelen en per dag 3 of 4 locaties te bezoeken.”
Ook gastvrouw Djarna van den Hoogen van Restaurant ‘t Witven beveelt de culinaire fietstocht aan: “Onze bezoekers zijn enthousiast over Lekker Rondje Veldhoven. Ze komen op plekken waar ze nog nooit zijn geweest en vinden het prettig dat ze zelf mogen kiezen waar ze de bonnetjes uitgeven. Onder het genot van een mediterraans tapasplankje en een drankje kun je op ons royaal terras heerlijk ontspannen, met uitzicht op de waterplas.”
De heerlijke haltes bevinden zich in Veldhoven, op 2 na: Eetcafé De Kempen in Knegsel en Echt Welschap in Meerhoven. Echt Welschap is te vinden op een bijzondere locatie: het rijksmonumentale luchthavengebouw in Meerhoven. Bedrijfsleider Ralph Gijbels: “De reacties van onze gasten spreken voor zich. Dankzij het gezellige Lekker Rondje Veldhoven komen er gasten die nog nooit eerder bij ons geweest waren. Verder is het een perfect cadeau om aan je ouders of grootouders te geven."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden