Welkom in de Immanuelkerk
Welkom in de Immanuelkerk (Foto: Jerry Immers)

Houd moed - heb lief

Houd moed – heb lief

Zondag 2 augustus, 10.00 uur gaat ds. Wim Dekker voor in de kerkdienst van de Immanuelkerk. Om de dienst bij te wonen moet men zich vooraf aanmelden.

Er gaat geen week en geen dag voorbij zonder dat tussen mensen het woord ‘corona’ valt. Dat is in de kerk niet anders. De impact van de pandemie roept ook de vraag op naar wat je in deze tijden (nog) kunt geloven. Albert Einstein heeft gezegd dat de fundamentele vraag deze is: geloof je dat het heelal ons gunstig gezind is of niet?

In de viering van 2 augustus klinkt een positief antwoord: ‘ja, we geloven dat het heelal ons gunstig gezind is’. Al blijft ons mensen veel verborgen over het precieze hoe en wat, toch wagen we het te geloven in een God die toekomst biedt aan mensen. En we houden er vertrouwen in dat mensen naar elkaar blijven omzien en zorgvuldig omgaan met deze planeet.

Kerkgangers die zich aanmelden om de viering fysiek bij te wonen worden verwelkomd door vrijwilligers met een rood hesje. Daarop staan de woorden: ‘Houd moed – heb lief’. Meer info over de mogelijkheden om de viering fysiek of via internet mee te maken via www.kerkomroep.nl bij: www.immanuelkerkveldhoven.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden