Wijkcentrum de Erikant is een gemeenschapshuis in de wijk Heikant, beheerd door de Stichting Wijkbelangen Heikant. FOTO: Bert Jansen.
Wijkcentrum de Erikant is een gemeenschapshuis in de wijk Heikant, beheerd door de Stichting Wijkbelangen Heikant. FOTO: Bert Jansen. (Foto: Bert Jansen)

Wie helpt De Erikant draaiende te houden?

Het dagelijks bestuur van de Stichting Wijkbelangen Heikant zoekt betrokken vrijwilligers in de wijk Heikant-West. Maar ook daarbuiten. Zij zijn nodig om mede het Wijkcentrum de Erikant draaiende te houden.

VELDHOVEN - Mieke Hoddenbagh, secretaris van het dagelijks bestuur van de Stichting Wijkbelangen Heikant dat tevens verantwoordelijk is voor het beheer van Wijkcentrum de Erikant, laat weten: "Wij zoeken mensen die zich verwant voelen met de wijk Heikant en op zoek zijn naar een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie. Tot de taken behoren onder andere het openen en/of sluiten van het wijkcentrum, het optreden als gastheer en of gastvrouw, waaronder inbegrepen het opnemen van kleinschalige bestellingen, bereiden van warme of koude drankjes en het afrekenen van de bestellingen. De vaatwasser doet 'de rest'."
Vervolgt Hoddenbagh: "Deze werkzaamheden vinden plaats tijdens de georganiseerde activiteiten in de ochtend, middag of avond. De roosters worden gemaakt aan de hand van de persoonlijke mogelijkheden. De grote verscheidenheid aan activiteiten en diversiteit aan mensen maken dit vrijwilligerswerk bijzonder leuk en interessant."
Interesse? zie onderstaande contactgegevens.

Mieke Hoddenbagh, (06) 11.306.626.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden