Veel vrijwilligershanden maken licht werk. FOTO: PixaBay.
Veel vrijwilligershanden maken licht werk. FOTO: PixaBay. (Foto: )

Vacatures vrijwilligerswerk

VELDHOVEN - Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op dit moment zijn er navolgende vacatures:

Maaltijdbezorger

SWOVE is dringend op zoek naar vrijwilligers voor het bezorgen van de warme maaltijd voor ouderen in Veldhoven. De maaltijden worden bezorgd van maandag t/m vrijdag tussen 11.30 en 13.15 uur. De vrijwilliger kan volgens rooster werken of als invaller oproepbaar zijn. Er wordt in eigen auto gereden waarvoor de vrijwilliger een ruime kilometervergoeding van € 0.32 ontvangt.

Speeltuinmedewerker

Speeltuin ASV d’Ekker zoekt een vrijwilliger die zich enkele uurtjes per week wil inzetten voor de speeltuin aan het Klaverplein. De werkzaamheden zijn divers. Repareren of beitsen van speeltoestellen, grasmaaien, klein snoeiwerk en natuurlijk het toezicht houden tijdens openingstijden. Dag en tijd zijn in overleg.

Adviseur

Veldhoven Duurzaam verzamelt kennis van alles wat met duurzaamheid in en rond de woning te maken heeft. Zij zoekt een vrijwilliger die adviseert over zonnepanelen. Deze vrijwilliger gaat naar mensen thuis voor informatie over zonnepanelen en bespreekt hun situatie en mogelijkheden. Je hoeft geen ervaring op dit terrein te hebben, want er wordt voor een training verzorgd.. Affiniteit met techniek is belangrijk. Tijd in overleg.

Pr-medewerker

Zonnebloem Veldhoven is op zoek naar een vrijwilliger die de in- en externe communicatie wil doen. Belangrijk is dat de vrijwilliger ervaring heeft met pr en communicatie en goede contactuele eigenschappen heeft.

Gastvrouw/-heer

SWOVE zoekt voor het project Vrijwillig Ter Zijde vrijwilligers. De vrijwilliger wordt ondersteuner bij dementerenden of stervenden in de thuissituatie. Na de training wordt de vrijwilliger in overleg ingezet bij een cliënt thuis. Dat kan op vaste tijdstippen maar soms ook flexibel. De vrijwilliger bepaalt zelf hoeveel uur hij inzetbaar is.

Begeleiders

Stichting LOEK@YOU helpt kinderen en jongeren die zijn vastgelopen of niet goed mee kunnen komen op school en die soms zelfs thuis zijn komen te zitten. Zij biedt individuele zorg en begeleiding met als uitgangspunt de mogelijkheden en talenten van het kind. Voor 13 t/m 24 juli zoeken we begeleiders voor LOEK@SUMMER. Tijdens dit zomerproject organiseren ze activiteiten voor kinderen en jongeren die niet mee kunnen doen aan de reguliere vakantie programma's. Ben jij de begeleider die op één of meerdere dagdelen kan helpen?

Contact

Voor meer informatie neem contact op met Cordaad Welzijn Vrijwilligerscentrale.

Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven.

T. (040) 253.67.89.

E. info@veldhovenvoorelkaar.nl,

W. www.Veldhovenvoorelkaar.nl

Openingstijden: di.-, do.- en vrijdagochtend van 09.00-12.00 uur, andere tijden op afspraak.

Wilt u een verschil maken in Veldhoven?

Ooit eraan gedacht om vrijwilliger te worden?

Doen!

Alvast bedankt!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden