Sinds woensdag 1 juli zijn Bibliotheek Veldhoven en VVV Veldhoven ruimer geopend en zijn meer faciliteiten toegankelijk. FOTO: Bieb.
Sinds woensdag 1 juli zijn Bibliotheek Veldhoven en VVV Veldhoven ruimer geopend en zijn meer faciliteiten toegankelijk. FOTO: Bieb. (Foto: )

Ruimere openingstijden en faciliteiten bieb

Met ingang van woensdag 1 juli zijn Bibliotheek Veldhoven en VVV Veldhoven ruimer geopend en zijn meer faciliteiten toegankelijk.

VELDHOVEN - Bibliotheek Veldhoven en VVV Veldhoven delen samen de locatie aan het Meiveld. De openingstijden geldt dus voor beide organisaties en zijn met ingang van 1 juli: maandag & woensdag van 10.30 tot 16.00 uur; dinsdag, donderdag & vrijdag van 10.30 tot 16.00 uur én van 18.00 tot 20.00 uur; zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur.
De bibliotheek is al vanaf 18 mei al geopend voor het gericht lenen en inleveren van materialen. Sinds woensdag 1 juli zijn de raadpleegpc’s, (computer)werkplekken en het toilet weer toegankelijk. Ook printen en kopiëren is weer mogelijk.
Bij de verruiming van de openingstijden en faciliteiten houdt de bibliotheek zich nadrukkelijk aan de regels en richtlijnen van het RIVM en het protocol van de VOB (Vereniging Openbare Bibliotheken). De bibliotheekmedewerkers zorgen voor een omgeving die zo schoon en veilig mogelijk is voor de bezoekers.
Aan de bezoekers wordt gevraagd om zich aan een aantal regels te houden om het bibliotheekbezoek voor iedereen zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen. Deze regels zijn te vinden op de website en in de bibliotheek.

www.bibliotheekveldhoven.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden