Foto:

Dinnershowin Veldhoven

VELDHOVEN - Dineren onder de theaterlampen... Elke zaterdagavond verandert de Grote Zaal van Theater de Schalm in een sfeervol restaurant. Bezoekers nemen plaats aan een gedekte tafel en hebben vanaf daar goed zicht op het toneel. D’n Burgemister serveert vervolgens aan tafel een heerlijk 3-gangendiner waarbij keuze is uit vlees, vis of vega. Tussen de gangen door kan worden genoten van diverse schitterende muziek- en/of theateracts.
De allereerste editie van Smaak & Vermaak staat gepland voor en op zaterdag 18 juli. De dan optredende artiesten worden nog op een later moment bekend gemaakt. Het theaterprogramma zal overigens steeds een combinatie zijn van (een) nationaal bekende en lokale artiest(en). Uiteraard worden tijdens Smaak & Vermaak alle Corona-maatregelen in acht genomen. Per avond worden maximaal 70 kaarten verkocht.
Smaak & Vermaak is een onderdeel van het zomerprogramma dat Theater de Schalm presenteert. In juli en augustus blijft het theater geopend. Het programma bestaat deels uit voorstellingen die eerder dit seizoen verplaatst moesten worden. Ook zijn er natuurlijk diverse nieuwe voorstellingen bijgeboekt.

Kijk voor het meest actuele programma op de website van Theater de Schalm.

www.deschalm.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden