De 4e editie van 'De Schalm Verlicht' wordt donderdagavond 2 juli om 19.30 uur uitgezonden.Te gast dan onder andere goochelaar Magic Mike, wethouder Daan de Kort en Deyonne van Dam van DéDé Dance.
De 4e editie van 'De Schalm Verlicht' wordt donderdagavond 2 juli om 19.30 uur uitgezonden.Te gast dan onder andere goochelaar Magic Mike, wethouder Daan de Kort en Deyonne van Dam van DéDé Dance. (Foto: )

Talkshow enthousiast ontvangen

Theater de Schalm in Veldhoven is al toe aan de 4e aflevering van ‘De Schalm Verlicht’; een eigen talkshow, live vanuit het theater. Op donderdag 18 juni met voor de 1e keer ook enthousiast publiek. En interessante gasten op de bank.

DE SCHALM - "Een goede opstelling, zouden ze in de voetballerij zeggen", aldus interviewer Mark van der Linden. Tijdens de 3e editie zijn Rob Scheepers (cabaretier), Sjoert Bossers (directeur Theater de Schalm), Iris Penning (singer-songwriter), Hans Sonnemans (directeur Museum ’t Oude Slot) en Björn van der Doelen (muzikant) te gast bij De Schalm Verlicht. Het aanwezige publiek kon Corona-proof plaatsnemen aan een van de tafels in de sfeervol aangeklede zaal.
Loran Klomp uit Veldhoven is erg te spreken over de setting. "Het theater heeft er een prachtig geheel van gemaakt, ik had echt het idee dat ik een professionele tv-opname bijwoonde."
Alinda van Neerven prijst de dynamiek van het gesprek. "Het was echt een dynamisch en energiek gesprek. Dat voelde je in de zaal en ik vermoed ook thuis achter de tv of laptop."
'De Schalm Verlicht' wordt live uitgezonden via:

www.deschalm.live

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden