In de Grote Zaal is een vlakke vloeropstelling gerealiseerd. FOTO: Willem Binnendijk.
In de Grote Zaal is een vlakke vloeropstelling gerealiseerd. FOTO: Willem Binnendijk. (Foto: )

Zomerprogramma in Theater de Schalm

Het theaterseizoen kreeg door de Corona-crisis een heel ander verloop dan gepland. Nog altijd zijn theaters druk bezig met het verplaatsen en annuleren van voorstellingen, maar Theater de Schalm kijkt tegelijkertijd ook alweer voorzichtig vooruit.

DE SCHALM - Voor juli en augustus wordt er een zomerprogramma gepresenteerd. Dit bestaat deels uit voorstellingen die eerder dit seizoen verplaatst moesten worden. Ook zijn er nieuwe voorstellingen bijgeboekt.
Uiteraard worden alle Corona-maatregelen in acht genomen. Per voorstelling worden maximaal 100 (Grote Zaal) of 50 (Lindenzaal) kaarten verkocht. De bar in de foyer is voorafgaand aan de voorstellingen geopend. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand is een consumptie bestellen (die mee de zaal in mag) mogelijk.
In de Grote Zaal is een vlakke vloeropstelling gerealiseerd. Bezoekers kunnen aan tafeltjes plaatsnemen en met goed zicht op het toneel genieten van de voorstelling. In de Lindenzaal zijn de stoelen gemarkeerd.
In het zomerprogramma is onder ander plaats voor Ruud van den Boogaard, Op Sterk Water, Magic Mike, Martijn Kardol, Iris Penning, Tisjeboy Jay en Tim Akkerman.

www.deschalm.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden