Jordy Graat en Rob Kemps tijdens het samenstellen van de podcast Groeten uit het Zuiden.
Jordy Graat en Rob Kemps tijdens het samenstellen van de podcast Groeten uit het Zuiden. (Foto: )

Groeten uit het Zuiden van Jordy Graat en Rob Kemps

Voor veel mensen is het door de Corona-crisis een rare tijd. En dat geldt zeker voor Jordy Graat, columnist bij het Veldhovens Weekblad, veldspeaker PSV en DJ bij de act Lampegastuh, en Rob Kemps, zijn alter ego Snollebollekes. Beiden zien elkaar al jaren voorbij komen op festivals en evenementen, maar verder dan een high-five en kort praatje kwam het nooit. Maar omdat ze nu nagenoeg thuis zitten, is het idee ontstaan om samen een podcast te maken, getiteld Groeten uit het Zuiden!

VELDHOVEN - Kemps (1985) uit Best en Graat (1987) uit Veldhoven zijn Brabanders in hart en nieren. Vandaar de titel Groeten uit het Zuiden voor de podcast die voor de nodige ontspanning en humor moet zorgen, met een knipoog naar het verleden en de toekomst. Van alledaagse dingen tot herkenbare thema’s. En natuurlijk de nodige anekdotes uit de wereld van feest en entertainment.
Ook de luisteraar is niet vergeten. Die kan meedoen aan het spelletje de Roulette van Babette. Verder worden ook ingestuurde vragen beantwoord.
Groeten uit het Zuiden, via:

https://open.spotify.com/episode/3v7x5lQr0KdOvLSri0VTUN?si=-AY2B6_gRtmwnuqXF_UVLw

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden