Met ‘De Schalm Verlicht’ biedt het theater een beetje verlichting in deze vreemde tijd. FOTO: De Schalm.
Met ‘De Schalm Verlicht’ biedt het theater een beetje verlichting in deze vreemde tijd. FOTO: De Schalm. (Foto: )

Alweer 3e editie talkshow van Theater de Schalm

Sinds eind mei pronkt op het podium van Theater de Schalm een waar talkshowdecor. Inmiddels heeft het Veldhovense theater al 2 afleveringen van ‘De Schalm Verlicht’ uitgezonden; een eigen talkshow, live vanuit het theater. Op donderdag 18 juni staat de 3e uitzending gepland. Te gast is onder andere cabaretier Rob Scheepers.

VELDHOVEN - Met ‘De Schalm Verlicht’ biedt het theater een beetje verlichting in deze vreemde tijd. Alle gasten schuiven aan bij Schalm-medewerker Mark van der Linden. Hij praat met hen over de tijd van nu. Te gast zijn onder andere artiesten, verenigingen, ondernemers en culturele partners. Ook is er elke uitzending live muziek.
De opnames worden live uitgezonden. De komende editie zijn te gast: Rob Scheepers (cabaretier), Sjoert Bossers (directeur De Schalm), Iris Penning (singer-songwriter), Hans Sonnemans (directeur Museum ’t Oude Slot) en Björn van der Doelen (muzikant).
Wilt u erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar marcom@deschalm.com. Er zijn 30 tickets beschikbaar, die via loting worden vergeven. De uitzending wordt live uitgezonden op donderdagavond 18 juni om 19.30 uur.

www.deschalm.live

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden