Samen sterk, dàt is de krachtige boodschap van het CityCentrum nu Corona langzaam naar de achtergrond verdwijnt.
Samen sterk, dàt is de krachtige boodschap van het CityCentrum nu Corona langzaam naar de achtergrond verdwijnt. (Foto: )

CityCentrum start een krachtige campagne: #KOOPLOKAAL

In deze tijd is het belangrijk om juist de lokale ondernemers te steunen! Het CityCentrum in Veldhoven zit vol met enthousiaste en betrokken ondernemers die dagelijks met veel plezier klaar staan voor hun klanten en gasten.

VELDHOVEN - Deze ondernemers gaan net dat stapje verder voor hun klanten en gasten. Ze zitten daarnaast vrijwillig in werkgroepen en zetten zich in voor een nog leuker en bruisender Veldhoven. Er worden normaal gesproken vele leuke activiteiten georganiseerd en er zijn steeds meer grote evenementen in het centrum van Veldhoven zoals CityFest, Sportmarkt, Oranjemarkt, pietenhuis en het kersthuis.
Deze activiteiten, evenementen, maar ook de vele clubs en verenigingen in Veldhoven, worden gesponsord én ondersteunt door Veldhovense ondernemers, want samen zijn we Veldhoven en staan we sterk!

#KOOPLOKAAL

Het is daarom hoog tijd om de lokale ondernemers in deze Corona-tijd te ondersteunen. Daarom presenteert het CityCentrum met trots het nieuwe concept: #KOOPLOKAAL.
Op de Facebook-pagina van het CityCentrum wordt de komende weken dagelijks een ondernemer of winkelteam in de schijnwerpers gezet. Zo maken we winkelen in het CityCentrum nog persoonlijker en krijg iedereen de personen te zien die achter de winkel staan. Zij zijn de dragende kracht van de winkel en het centrum.

Online

Op de website www.citycentrum.nl/winkels komen deze mensen ook terug en is per pagina direct doorlinken mogelijk naar de website of webshop van de betreffende winkel met informatie, aanbiedingen en het laatste nieuws. Bij de meeste winkels is zelfs online de bestelling te plaatsen en het vervolgens afhalen in de lokale winkel.

Bezorgservice

Om mensen die thuis zitten en het Citycentrum niet kunnen bezoeken toch van dienst te kunnen zijn, is er door veel winkels én horecagelegenheden een extra bezorgservice opgezet. Kijk op de website of andere social mediakanalen van de betreffende winkel en laat producten snel, gemakkelijk en veilig direct thuisbezorgen. Dat is dus veilig online kopen, maar toch ook lokaal.

Openingstijden

De openingstijden van de winkels in het Citycentrum: maandag 11.00–18.00 uur; dinsdag,woensdag en donderdag 09.30–18.00 uur; vrijdag 09.30–21.00 uur; zaterdag 09.30–17.00 uur; zondag 12.00–17.00 uur (laatste zondag van de maand).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden