Hoe nu toch op een democratische manier besluiten nemen als vereniging? FOTO: Stock.
Hoe nu toch op een democratische manier besluiten nemen als vereniging? FOTO: Stock. (Foto: )

Toch ALV ondanks Corona-restricties?

Algemene ledenvergaderingen (ALV) van de sportverenigingen in de gemeente Veldhoven kunnen momenteel geen doorgang vinden op de manier zoals iedereen dat gewend was. Fysiek bij elkaar komen kan vanwege het Corona-virus voorlopig niet. Toch moeten er vaak belangrijke besluiten genomen worden die niet kunnen wachten...

VELDHOVEN - “We worden dagelijkse gebeld door bestuurders die op korte termijn besluiten moeten nemen maar daar het mandaat van hun leden voor nodig hebben. Daar hebben we gelukkig een betrouwbare en ook nog betaalbare oplossing voor“, aldus Wilfred Romijn van Vote Company.
“Onze online stemtool voor besloten groepen wordt al jaren gebruikt door bijvoorbeeld coöperaties. Daarbij wordt er vaak in een bepaald tijdvak gestemd. Nu er tijdens de Corona-crisis veel besluiten moeten worden genomen tijdens bijvoorbeeld algemene ledenvergaderingen wordt de digitale stemtool meer en meer ingezet om besluiten in het tempo van de vergadering te nemen. Vragen en antwoordmogelijkheden worden daarbij 1 voor 1 aangeboden, afgesloten en voorzien van de uitslag. Om dat soepel te laten verlopen bieden we ook begeleiding. Ook op afstand werkt dat super goed.”
Geïnteresseerd? Er is online een informatieloket geopend:

www.onlinestemtool.nl

.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden