Dat is genieten, zeker met de voorspellingen van mooi weer voor de komende tijd. FOTO: Witven.
Dat is genieten, zeker met de voorspellingen van mooi weer voor de komende tijd. FOTO: Witven. (Foto: )

Strandbad van het Witven is nu ook weer open!

De temperaturen gaan de goede kant op en er wordt voorspeld dat het weer een warme zomer gaat worden. Vanaf woensdag 20 mei is het strandbad van het Witven aan de rand van Veldhoven weer open.

VELDHOVEN - Al jaren weten mensen uit Veldhoven en omgeving het strandbad te vinden voor heerlijke verkoeling tijdens een warme dag. Om lekker bij te bruinen of een verkwikkend baantje te zwemmen op de fraai aangelegde waterplas van 3,5 hectare, compleet met ligweide, speeltuin en een terras voor een verkoelende consumptie. Er is take away voor ijs, dranken en snacks. De kwaliteit van het zwemwater staat onder voortdurende controle van het Waterschap de Dommel om de juiste kwaliteit te waarborgen.

Door het Corona-virus moesten het strandbad, partycentrum en restaurant op slot. Dat het strandbad per woensdag 20 mei weer open is, loopt in lijn met de stijging van de temperatuur. Alles is gereed volgens de richtlijnen van het 'nieuwe normaal'. Alle gasten worden verzocht zich hieraan te houden. Het strandbad van het Witven is dagelijks open van 10.00 tot 20.00 uur.

Vanaf 1 juni gaat ook het restaurant weer open. Dat is dus genieten van een lunch of diner met uitzicht op het water.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden