Cinema Gold heeft ook een oplossing gevonden om het serviceconcept waardoor de bioscoop zo geliefd is, in stand te houden. FOTO: Cinema Gold.
Cinema Gold heeft ook een oplossing gevonden om het serviceconcept waardoor de bioscoop zo geliefd is, in stand te houden. FOTO: Cinema Gold. (Foto: )

Cinema Gold geeft gasten de ruimte vanaf maandag 1 juni

In Veldhoven staat Cinema Gold voor de meest persoonlijk en comfortabele bioscoopervaring. Tijdens een voorstelling kan onder andere een hapje en een drankje geserveerd worden.

www.cinemagold.nl

Cinema Gold

Joop Hamers.

'Zo is er persoonlijk contact met gepaste afstand'

Bioscoop Cinema Gold is sinds maandag 16 maart gesloten wegens de maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus. Door het kabinetsbesluit om de maatregelen te versoepelen, zal de bioscoop vanaf maandag 1 juni haar deuren weer openen.

VELDHOVEN - Er zijn een aantal belangrijke wijzigingen in het concept doorgevoerd om 1,5 meter afstand te creëren tussen de gasten onderling, maar natuurlijk ook voor de medewerkers.

Ticketcontrole

“Online kaartverkoop wordt gestimuleerd en bij de kassa’s zijn schermen aangebracht waardoor gasten ter plaatse ook nog veilig een kaartje met pin kunnen kopen”, licht bioscoop manager Jelle Smaling toe.
“Gasten die een kaartje gekocht hebben, kunnen direct plaatsnemen in de zaal, zonder de gebruikelijke ticketcontrole. Een collega komt later in de zaal bij alle gasten langs en controleert op een tablet of er betaald is en of de tickethouder op de juiste plaats zit. Zo is er wel persoonlijk contact maar met gepaste afstand.”

1,5 meter afstand

Via de website, telefoon en WhatsApp kan bij Cinema Gold gereserveerd worden, maar er geldt een maximum van 30 personen per zaal. En blijven er tussen 2 gezelschappen altijd 2 stoelen vrij op dezelfde rij. Ook de plaatsen direct voor of achter een reservering kunnen niet gekozen worden. Op deze manier zitten gezelschappen in de zaal op ruim 1,5 meter afstand van elkaar.

Online bestellen

Cinema Gold heeft ook een oplossing gevonden om het serviceconcept waardoor de bioscoop zo geliefd is, in stand te houden. Hapjes en drankjes kunnen online besteld en betaald worden, na het reserveren van de plaatsen. Ook als er telefonisch of via Whatsapp gereserveerd wordt, kan dit met behulp van een link in de bevestigingsmail. Bij aankomst in de zaal wordt de bestelling op 1,5 meter afstand uitgeserveerd.

Onbezorgd

Om eventuele rijvorming bij de kassa en de zalen in goede banen te leiden, worden er extra medewerkers ingezet. Ook zijn er vloerstickers aangebracht.
“We hebben veel vertrouwen in de aanpassingen van ons concept”, zegt Jelle Smaling. “Onze bioscoop kan gasten hierdoor weer onbezorgde ontspanning bieden zoals men dat van ons gewend is”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden