Meisje in het water
Meisje in het water (Foto: Stockfoto)

Strandbad van het Witven is weer open

De temperaturen gaan de goede kant op en er wordt voorspeld dat het weer een warme zomer gaat worden. Vanaf 20 mei kreeg het Witven aan de rand van Veldhoven akkoord om de deuren van het strandbad weer te openen.

Al jaren weten mensen uit Veldhoven en omgeving het strandbad te vinden voor heerlijke verkoeling tijdens een warme dag. Om lekker bij te bruinen of een verkwikkend baantje te zwemmen op de fraai aangelegde waterplas van 3,5 hectare, compleet met ligweide, speeltuin en een terras voor een verkoelende consumptie. Er is take away voor ijs, dranken en snacks. De kwaliteit van het zwemwater staat onder voortdurende controle van het Waterschap de Dommel om de juiste kwaliteit te waarborgen.

Snel schakelen

Door het coronavirus ging het strandbad, partycentrum en restaurant op slot.
Het bericht dat het strandbad weer open mocht kwam gelijk met de stijging van de temperatuur. Het team van het Witven maakte in volle vaart alles gereed volgens de richtlijnen van de nieuwe regels. Alle gasten wordt verzocht zich hieraan te houden.
Het strandbad van het Witven is elke dag geopend van 10.00 tot 20.00 uur. 

Vanaf 1 juni restaurant open

Vanaf 1 juni gaat ook het restaurant weer open. Gasten kunnen genieten van een lunch of diner met uitzicht op het water, kinderen kunnen spelen in de speeltuin en op de uitgebreide ligweide.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden