Foto:

Sporten met Sjors Sportief

VELDHOVEN - Kinderen tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding en onder voorwaarden weer buiten sporten. Gemeente Veldhoven, Brede School Veldhoven en Cordaad Welzijn hebben daarom samen met de lokale sportclubs een bijzonder en heel leuk idee uitgewerkt, namelijk Sjors beats Corona!

Sjors beats Corona... Tot dinsdag 19 mei konden de Veldhovense sportverenigingen en -clubs via onderstaande website 'veilige' sportactiviteiten aanbieden. Met 'veilig' wordt conform de RIVM-richtlijnen en het protocol-Verantwoord sporten van NOC*NSF bedoeld. Dat betekent dat er thuis wordt gedoucht, er geen ouders langs de lijn staan en dat kinderen ouder dan 13 jaar 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Vervolgens kunnen kinderen en jeugd tot en met 18 jaar - ook die niet van een club of vereniging lid zijn! - kunnen vanaf woensdag 20 mei op de onderstaande website van Sjors Sportief kijken naar de diverse activiteiten die worden aangeboden. En vanaf vrijdag 22 mei kunnen ze zich inschrijven op de site van Sjors voor de vele leuke activiteiten waar ze graag aan mee willen doen.

www.sjorssportief.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden