Foto van het 'oude' bestuur v.l.n.r.: Gerlinde de Jonge, Baukje Willems, Annemiek Machielse, Sandra Bijl en Martine Paulusse. FOTO: Minneboo.
Foto van het 'oude' bestuur v.l.n.r.: Gerlinde de Jonge, Baukje Willems, Annemiek Machielse, Sandra Bijl en Martine Paulusse. FOTO: Minneboo. (Foto: )

Grondlegger van Drukke Dames draagt het stokje over

Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten. Dit kan zowel online als offline. Een netwerk kan iemand helpen in zijn/haar carrière en privéleven. Netwerken is geven en nemen. Niet alleen moet iemand er iets aan hebben, maar het netwerk ook. Wie bijvoorbeeld een baan zoekt, kan die vinden via zijn/haar netwerk. Maar als iemand anders in het netwerk een baan zoekt, is het de bedoeling dat die ook verder geholpen worden. Doel van netwerken is het delen van kennis, informatie en contacten.

Netwerken...

Van de redactie.

Heel soms
komt er
'een vent
met talent'

Voorzitter en oprichter van het Drukke Dames Netwerk Martine Paulusse, neemt afscheid van de netwerkstichting. Tijdens de allereerste zoomdate van de Drukke Dames op woensdag 13 mei, wordt de scheidend voorzitter verrast met een passend bedankje.

VELDHOVEN - De Veldhovense ondernemer was in 2011 een van vier vrouwelijke ondernemers op een schoolplein die aan de praat raakt over netwerken en samen de Drukke Dames opricht. De eerste avond is er een opkomst van maar liefst zo'n 60 ondernemende dames.

Grootste

Het doel van de oprichters was te laten zien dat vrouwen netwerken niet hoeven te zien als een plicht, maar dat het leuk is. Het netwerk was en is niet alleen voor ondernemers, maar voor alle ondernemende vrouwen in Veldhoven en omstreken. Het netwerk heeft inmiddels meer dan 400 leden en is daarmee de grootste netwerkorganisatie in Veldhoven.

De medeoprichters van Paulusse hebben al eerder afscheid genomen. De voorzitter draagt per maandag 1 juni haar taken over aan Baukje Willems, op dit moment secretaris van het Drukke Dames Netwerk.

Open deur

De Drukke Dames is een netwerkstichting zonder verplichtingen. Elke 2 maanden is er een Drukke Dames Date; een netwerkbijeenkomst waarbij steeds een zogenaamde interessante 'tante' aan het woord komt, heel soms 'een vent met talent'.
Daarnaast is er om de 2 maanden een open deur waarbij leden bij elkaar binnen kunnen kijken en een jaarlijks netwerkdiner. Leden kunnen zelf beslissen hoe vaak ze naar bijeenkomsten gaan en er wordt geen contributie geheven. Het doel is netwerken zo laagdrempelig mogelijk te maken en elkaar als vrouwen een steuntje in de rug te geven als ondernemer. Normaal gesproken is Museum ‘t Oude Slot de locatie waar de Drukke Dames elkaar treffen. Nu dat tijdelijk niet mogelijk is, vinden de netwerkavonden online plaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden