Foto:

'Heel erg hartelijk bedankt!'

In deze voor veel mensen toch wel heel moeilijke en onzekere tijd, is de Voedselbank overstelpt met goede gaven! Vandaar een bedankje van deze organisatie door voorzitter Peer Willemse. Hij hangt er zelfs de vlag voor uit!

VELDHOVEN - Een berichtje in het Eindhovens Dagblad én in het Veldhovens Weekblad heeft enorm veel voedsel in natura opgeleverd. Tassen vol zijn en worden nog steeds, afgegeven. Ook bedrijven, supermarkten, sportverenigingen hebben de Voedselbank van allerlei goede produkten voorzien. Mede hierdoor kunnen ongeveer 100 gezinnen wekelijks van een voedselpakket blijven worden voorzien.

Ook financieel wordt in Veldhoven de Voedselbank niet vergeten. Duizenden euro's zijn verkregen om voedsel te kopen. In principe koopt de voedselbank geen voedsel, maar om de cliënten toch een voedzaam pakket mee te kunnen geven, is besloten af en toe groenten, vlees en vis te kopen. Donaties en giften maken dat mogelijk!
Peer Willemse: "Heel fijn dat er aan de diegenen gedacht wordt voor wie de dagelijkse zaken als voeding en kleding niet vanzelfsprekend zijn. (...). Mensen uit Veldhoven, samen houden we de voedselbank in de lucht! Onze dank gaat uit naar wie gedoneerd heeft, naar wie hulp aangeboden hebben en naar mensen die ons bedanken voor ons 'werk'."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden