Verdwalen in een wolkenveld van gedachten.
Verdwalen in een wolkenveld van gedachten. (Foto: Jan Weeda)

‘Leven in Aandacht’ bijzondere online-bijeenkomst

Aanleiding genoeg om te verdwalen in een wolkenveld van gedachten in deze tijd. Voor je het weet word je meegenomen in een ‘malende bovenkamer’. Juist nu het zo goed doet elkaar te ontmoeten en te ondersteunen zijn we beperkt in contact.
Daarom nodigen we jullie opnieuw uit voor de online bijeenkomst ‘Leven in Aandacht’. We merken dat juist nu de samenkomsten helpen om even op adem te komen.

Veel mensen beleven de huidige periode met zoveel beperkingen en onzekerheden intens. Je zit dicht op elkaar, veel dingen die je graag deed zijn nu niet mogelijk. Misschien heb je een ouder in een zorgcentrum die afgesloten is van de buitenwereld.

Voor velen vallen ook zekerheden weg, zijn er gevolgen voor de werksituatie. De druk rond zorg voor kinderen, familie, mantelzorg is hoog. Ondertussen draait de wereld -vertraagd- door, ook al beheerst Corona het nieuws. Steeds is er nieuwe informatie. Wat is eerst goed was is nu overbodig. De één vindt dit, de ander dat… Er staat veel op losse schroeven in deze tijd.

Zo ontstaat er ook begrijpelijke weerstand: ‘Is het allemaal wel nodig? Het valt toch wel mee, in mijn omgeving merk ik toch niets?’. Als dat laatste zo is hopen we van harte dat het zo voor je blijft… Laten we ondertussen goed voor elkaar zorgen.
Het vraagt aandacht en vooral rust om te zien wat er wél kan. Het helpt je zegeningen te zien en een vorm te geven aan je betrokkenheid. Samen geven we aandacht aan wat er gaande is, maken we tijd om even stil te staan en op adem te komen, welkom!

Aanmelden/ info: janweeda@hetnet.nl / 06 22 491 501
Datum: Zaterdag 23 mei.
Tijden: 15.00 - 17 u.
Meer informatie: http://www.nieuwtij.nl/kring-leven-in-aandacht/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden