Tijdens de 1e uitzending interviewt presentator Mark van der Linden (rechts) onder andere cabaretier Jules Keeris. FOTO: Robin van Hoof.
Tijdens de 1e uitzending interviewt presentator Mark van der Linden (rechts) onder andere cabaretier Jules Keeris. FOTO: Robin van Hoof. (Foto: )

De Schalm komt met een geheel eigen talkshow

Waar de maand mei normaal gesproken als ‘hoogseizoen’ geldt, is het nu opvallend stil in Theater de Schalm. Voorstellingen en evenementen kunnen uiteraard niet doorgaan, maar helemaal stil zitten past niet bij het Veldhovense theater. Vandaar dat De Schalm vanaf maandag 25 mei haar eigen talkshow gaat uitzenden.

VELDHOVEN - De nieuwe talkshow heeft de passende naam ‘De Schalm Verlicht’ gekregen. Het theater hoopt met deze talkshow het Veldhovense publiek in deze vreemde tijd een beetje verlichting te bieden. Te gast zijn onder andere artiesten, verenigingen,ondernemers en culturele partners. Ook is er tijdens elke uitzending live muziek op het podium van de talkshow.
De genodigde gasten schuiven overigens aan bij Schalm-medewerker en interviewer Mark van der Linden. Op het podium van de Grote Zaal praat hij met de genodigde gasten over de tijd van nu.
Talkshow 'De Schalm Verlicht' wordt om de week opgenomen en is dan vervolgens gedurende 2 weken te bekijken via de live-website van De Schalm. De eerste uitzending staat al vanaf maandag 25 mei online.

www.deschalm.live

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden