Klimrijk biedt avontuurlijke routes aan op 2 en op 10 meter hoogte. FOTO: Klimrijk.
Klimrijk biedt avontuurlijke routes aan op 2 en op 10 meter hoogte. FOTO: Klimrijk. (Foto: )

Klimrijk Brabant opent weer alle boom-parcoursen

Klimrijk Brabant opent weer de deuren voor klimmers van alle leeftijden. Het park in Veldhoven heeft de buitensportactiviteit volledig ingericht volgens de richtlijnen van de 1,5 meter maatschappij en heeft groen licht gekregen om de boomparcoursen weer te openen.

VELDHOVEN - Klimrijk, dat avontuurlijke routes aanbiedt op 2 tot 10 meter hoogte, kan klimmers ontvangen die zich vooraf online hebben aangemeld. Daarnaast worden alle RIVM-richtlijnen gevolgd. Instructies worden vooraf gegeven in een ruimte waar voldoende afstand gewaarborgd kan worden, klimmers doen zelf hun veiligheidsmateriaal om, maar de instructeur controleert vanachter een scherm of alles goed zit. Er is max. 1 persoon per hindernis en max. 1 op het platform toegestaan. Een toezichthouder ziet erop toe dat de afstandsregels worden gewaarborgd.

Klimrijk Brabant is sinds maandag 11 mei geopend voor klimmers van alle leeftijden op woensdagmiddag en op zaterdag en zondag de gehele dag. Bezoekers kunnen zich online aanmelden via de website. Er kan alleen geklommen worden; overige activiteiten worden later hervat. Vanaf 1 juni zijn ook het terras, de horeca en de sanitairvoorzieningen weer geopend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden