Jordy Graat.
Jordy Graat. (Foto: Jordy)

Column Jordy Graag

VELDHOVEN - Een nieuw fenomeen in deze Corona-tijd is wel het quizzen. Eigenlijk best heel leuk als je bedenkt dat je op een of andere manier toch met elkaar bent op een bijzondere manier. En het houdt die grijze massa boven in je hoofd ook een beetje aan de gang.
Veel verenigingen, vriendenclubjes, cafés en andere mensen zitten ieder weekend klaar om even wat ontspanning te bieden. Thuis zet je een krat bier en paar flessen wijn klaar en je kan beginnen.
Ik merk wel dat de laatste weken mensen heel creatief worden voor een beetje vermaak en dit is daar een goed voorbeeld van. Neem bijvoorbeeld de Grote Quiz van Veldhoven, afgelopen weekend. Fantastisch dat dat toch is doorgegaan. En aan de reacties te lezen was het super leuk om te doen. Chapeau voor de organisatie.
Ikzelf mocht een quiz maken voor mijn collega’s bij Omroep Brabant. Het is me even een werk geweest maar het plezier met iedereen maakte alles goed. Je merkt dan heel goed dat iedereen het jammer vindt dat onze baan ook prima thuis uitgevoegd kan worden. Het contact, de grapjes of even een praatje, worden gemist. Dat je dan dit soort dingen kan doen is gewoon bijzonder fijn.
Overigens moet je niet met mij in een team gaan zitten, want ik gok altijd op het verkeerde als ik iets niet weet. Tenzij de vragen over muziek gaan, dan kom ik best een eindje. Als je nog gaat quizzen, dan veel speelplezier toegewenst!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden