Per aflevering staat een oefening van 20 minuten centraal waarbij de kijker met simpele oefeningen fit kan blijven. FOTO: FreePic.
Per aflevering staat een oefening van 20 minuten centraal waarbij de kijker met simpele oefeningen fit kan blijven. FOTO: FreePic. (Foto: )

'Veldhoven in beweging' dankzij lokale omroep

'Veldhoven in beweging' is de titel van een nieuw programma van Omroep Veldhoven TV. In samenwerking met de regionale omroep en gezondheidscentrum de Bolzen zijn er 3 afleveringen opgenomen waarbij gezondheid centraal staat.

VELDHOVEN - Roy van der Klauw, fysiotherapeut van B-Fysic, is de intiatiefnemer van de samenwerking. Er komen bij hem veel vragen van vooral ouderen hoe zij op een verantwoorde wijze fit kunnen blijven in de Corona-crisis nu zij niet meer in de praktijk behandeld worden. Het contact met de patiënten kan weliswaar doorgaan via de moderne technieken, maar dit is vooral bij de oudere patiënten moeilijk te realiseren. Na het akkoord van Omroep Veldhoven om een aantal afleveringen op te nemen is Roy de collega’s van de Bolzen gaan benaderen voor hun medewerking aan dit programma.

In de 3 afleveringen staat de work-out centraal, een oefening van 20 minuten waarbij de kijker met simpele oefeningen fit kan blijven. Voorafgaand aan elke uitzending is er een interview met een deskundige van het gezondheidscentrum die in zijn of haar vakgebied informatie deelt hoe hun praktijk omgaat in deze Corona-tijd, plus tips hoe patiënten verantwoord kunnen bewegen met alle Corona-maatregelen.

Veldhoven in beweging is te zien via op maandag 11, woensdag 13 en vrijdag 15 mei, telkens om 10.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden