"Als we open mogen, willen we helemaal klaar zijn voor ‘het nieuwe sporten’”, aldus eigenaar Martijn van der Pijl. FOTO: SlimBezig.
"Als we open mogen, willen we helemaal klaar zijn voor ‘het nieuwe sporten’”, aldus eigenaar Martijn van der Pijl. FOTO: SlimBezig. (Foto: )

Fitnesscentrum SlimBezig is weer gewoon slim bezig!

“We balen ontzettend dat we onze leden niet kunnen bieden waarvoor ze zo graag naar ons toe komen. Dus als we open mogen, willen we helemaal klaar zijn voor ‘het nieuwe sporten’”, aldus eigenaar Martijn van der Pijl.

VELDHOVEN - Zoals veel fitnesscentra kan ook SlimBezig niet wachten om weer open te gaan. De afgelopen tijd is er in dit ruim opgezette sportcentrum hard gewerkt om weer te kunnen heropenen en het resultaat mag er zijn: SlimBezig is ‘Corona-proof’!

Milon Cirkel

Al half april lag er een compleet draaiboek vanuit de brancheorganisatie. “We hebben dat goed bestudeerd,” aldus Martijn van der Pijl, “en onze club daarop aangepast. Met de Milon Cirkel hadden we altijd al een vaste routing en dat helpt ons enorm om straks een veilige trainingsomgeving te creëren.

1,5 meter

In de trainingszaal aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldhoven hebben de medewerkers alle toestellen verder uit elkaar gezet en daarbij ruim 1,5 meter afstand aangehouden. Stickers en pijlen op de vloer herinneren de sporters aan de vaste looproutes en aan het afstand houden tot de andere sporters. En uiteraard komen de sporters de voordeur in en verlaten ze SlimBezig na het sporten via de achterdeur.

Trainingszone

Van der Pijl: “De alom gewaardeerde koffietafel is tijdelijk niet beschikbaar, en dat geeft ruimte voor een extra trainingszone. Ook de kleedruimtes en douches kunnen voorlopig niet gebruikt worden, zoals ook vermeld staat in de richtlijnen van de brancheorganisatie. Daar staat tegenover dat met de Milon Cirkel, Five én Pixformance, bijna alle faciliteiten nog steeds te gebruiken zijn. De eerste weken zullen we ons er vooral richten om onze bestaande leden wegwijs te maken in de nieuwe manier van sporten. Daarna stellen we SlimBezig weer open voor nieuwe leden."
En tot slot: "Met dank aan onze ‘Milonizer’ kunnen we alle toestelinstellingen binnen 5 seconden én op ruim 1,5 meter afstand in orde maken, zodat ook nieuwe leden veilig en effectief kunnen trainen. Regelmatig sporten is gezond en met de maatregelen die wij bij SlimBezig inmiddels genomen hebben kan dat veilig en vertrouwd!"


SlimBezig,
Burg. Van Hoofflaan 76,
5503 BR Veldhoven,
T: (040) 298.46.53.

www.slimbezigveldhoven.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden