Foto:

Nieuw: De Afhaalbieb

Met al het verontrustende nieuws kunnen boeken zorgen voor een beetje troost en ontspanning. Omdat de fysieke bibliotheek momenteel gesloten is, biedt de Bibliotheek Veldhoven naast e-books, luisterboeken en online activiteiten vanaf nu een afhaalservice voor haar leden.

VELDHOVEN - De Afhaalbieb is een gratis service voor Veldhovense bibliotheekleden die geen gebruik kunnen of willen maken van de e-books en luisterboeken van de online-bibliotheek. Via een aanvraagformulier kunnen zij een boekenpakket bestellen, dat bestaat uit 5 titels.
Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangen Bibliotheekleden binnen enkele werkdagen een e-mail met de datum en het tijdslot waarop ze het boekenpakket kunnen afhalen. Zo wordt het aantal mensen beperkt gehouden, dat tegelijkertijd de bibliotheek bezoekt om boeken af te halen. Het samenstellen, afhalen en inleveren van de boekenpakketten verloopt volgens de richtlijnen van het RIVM.
Overigens, bibliotheekleden die niet de beschikking hebben over internet kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 en 17.30 uur telefonisch hun bestelling doorgeven.
De deskundige bibliotheekmedewerkers houden in de samenstelling van het boekenpakket zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren van de leden. Dit kunnen zij aangeven in het aanvraagformulier. Ze kunnen kiezen uit diverse categorieën of zich laten verrassen. Elk bibliotheeklid kan slechts één maal per 3 weken een boekenpakket aanvragen zolang de service wordt aangeboden.

(040) 253.29.01.
www.bibliotheekveldhoven.nl/afhaalbieb

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden