Plaatje van een van de projecten van de stichting.
Plaatje van een van de projecten van de stichting. (Foto: )

Flessenactie voor stichting Harapan

VELDHOVEN - Stichting Harapan is een flessenactie gestart bij Albert Heijn ‘t Look in Veldhoven onder de noemer: statiegeldactie voor gehandicapte- en weeskinderen in Indonesië.

Stichting Harapan zet zich al vele jaren in voor kansarmen in Indonesië met als thema: Ontwikkelingswerk aan de basis. De projecten die altijd in samenwerking met ter plaatse actieve organisaties worden gesteund bevinden zich op de eilanden Sumatra, Flores en West-Timor. Harapan is een actieve vrijwilligersorganisatie met bestuursleden en medewerkers uit Best, Oirschot, Eersel, Veldhoven, Knegsel en Wintelre. De steun aan de rehabilitatiecentra Harapan Jaya (Sumatra), Hidup Baru (West-Timor) en het weeshuis Pius IX op Sumatra behoren ook in 2020 tot de speerpunten Op West-Timor gaat het vooral om kinderen met oogproblemen en verwaarloosde gehandicapten. Op Sumatra om (gehandicapte) jongeren die verder willen studeren op de hoge school of universiteit en waarvoor geen of onvoldoende geld beschikbaar is.

Doneren

Harapan is blij met de medewerking van de Albert Heijn ’t Look in Veldhoven. Klanten kunnen daar tot 1 juni het tegoed van het statiegeld doneren voor gehandicapte- en weeskinderen in Indonesië. De opbrengst is bestemd voor de projecten van Harapan.

harapan.dse.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden