Via de website kan gekeken worden op naar theatervoorstellingen die eerder in De Schalm zijn opgenomen. FOTO: De Schalm.
Via de website kan gekeken worden op naar theatervoorstellingen die eerder in De Schalm zijn opgenomen. FOTO: De Schalm. (Foto: )

Nieuw: TheaterThuis!

Theater de Schalm

De coronacrisis treft iedereen. Wat is de huidige stand van zaken voor Theater de Schalm?

TheaterThuis!

Tot maandag 1 juni zijn er geen evenementen in De Schalm. Achter de schermen zitten wij echter niet stil! Vanaf nu kan op de onderstaande website gekeken worden naar theatervoorstellingen die eerder in ons theater zijn opgenomen.

www.deschalm.live

Genoten van de livestream? Laat het De Schalm weten, via bijvoorbeeld social media. Zo blijven we met elkaar in contact. U kan alle content gratis bekijken, maar u kan via de site ook een vrijwillige donatie doen.

Updates

Het laatste nieuws rondom de gevolgen van de coronacrisis voor jouw theaterbezoek in De Schalm lees je op onderstaande website. Hierop worden regelmatig updates geplaatst.

www.deschalm.com

Bezorgservice

Ook restaurant D'n Burgemister heeft op last van de overheid de deuren voor onbepaalde tijd gesloten. Maar het goede nieuws is dat zij je maaltijd nu aan huis komen brengen!

Kijk voor de mogelijkheden op de onderstaande website:

www.burgemister.nl/bezorging

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden