Foto:

Corona

Afgelast

VELDHOVEN - Restaurant Jan's Polder stelt de feestmaand en bijbehoren feestactiviteiten naar aanleiding van het 30-jarig bestaan uit. Dit als gevolg van de Corona-pandemie.

VELDHOVEN - Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk meldt dat in verband met het Corona-virus is de paas/activiteitenmiddag op zaterdag 11 april afgelast.

VELDHOVEN - Het IVN bestuur afdeling Veldhoven, Eindhoven Vessem heeft besloten alle IVN activiteiten af te lasten, in ieder geval tot 6 april. Dat betekent dus dat de wandeling op de Grote Beek van 5 april ook niet door kan gaan, helaas.

VELDHOVEN - De bekendmaking van de Beste Werkgevers van Nederland is verplaatst naar dinsdag 2 juni. Oorspronkelijk zou de bekendmaking op woensdag 18 maart plaatsvinden.

VELDHOVEN - De Drive Thru restaurants van Subway Nederland zijn open. Ook is afhaal mogelijk bij de Subway restaurants en verzorgt Subway thuisbezorging voor haar gasten. Gegeven de landelijke sluiting van alle restaurants in Nederland, is het restaurantgedeelte van alle 213 Subway restaurants in Nederland gesloten voor gasten tot in ieder geval 6 april. Dat geldt ook voor de vestiging aan de Kempenbaan 1 in Veldhoven.


VELDHOVEN/STEENSEL - Stichting JAM en Gemeenschapshuis De Höllekes hebben besloten om de Kempensessie op 1e Paasdag te verplaatsen naar later in het jaar. Alle deelnemende bands worden geïnformeerd. Zaterdag 19 september barst de uitgestelde Kempensessie alsnog los.

VELDHOVEN - Theater de Schalm is tot en met maandag 6 april gesloten. Voor meer info zie de website.

VELDHOVEN - De Liederentafel op 3 april en het kienen op 5 april in Sentrum'70 zijn afgelast. De locatie is ook tot nader order gesloten.

VELDHOVEN - Ook de Oranjemarkt Veldhoven op maandag 27 april is geannuleerd. Wellicht dat er op een later tijdstip dit jaar nog iets moois georganiseerd kan worden.

Kopij insturen

VELDHOVEN - Pers- en nieuwsberichten stuurt u naar:

redactie.veldhovensweekblad@dpgmedia.nl

Stuur met het pers-/nieuwsbericht een foto mee. Die moet dan wel liggend van formaat zijn en minimaal 300 dPi bevatten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden