Ook op dit moment, zoekt Europa Kinderhulp nog nieuwe vakantieouders voor een vakantie. FOTO: EKH.
Ook op dit moment, zoekt Europa Kinderhulp nog nieuwe vakantieouders voor een vakantie. FOTO: EKH. (Foto: )

Trakteer een kwetsbaar kind op Brabantse gastvrijheid

Nodig een kwetsbaar kind uit voor een vakantie in Brabant en meld u aan als vakantieouder/gezin. Deze kinderen groeien op in moeilijke gezinssituaties en willen graag even eruit en ervaren hoe het in een ander gezin gaat. Maak het verschil voor een kind!

BRABANT- Al bijna 60 jaar werft Europa Kinderhulp gastgezinnen voor deze kinderen. En ook op dit moment, zoekt Europa Kinderhulp nog nieuwe vakantieouders voor een vakantie. In de grote Europese steden leven honderden kwetsbare kinderen onder moeilijke en vaak onveilige omstandigheden. Door 2 weken in de zomervakantie in een andere omgeving te zijn, kunnen ze op adem komen. Het gaat om kleine dingen als buiten spelen, samen eten. Waar iemand is die aandacht geeft, grenzen stelt en duidelijkheid schept. Gewoon kind mogen zijn.
Iedereen kan iets voor een kwetsbaar kind doen. Geen luxe uitstapjes of dure fratsen, maar gewoon meedraaien in het gezin. Zo'n vakantie geeft een kind een andere kijk op het leven, en dat pakt niemand ze af. Doet u ook mee?

T. (0118) 62.79.74.
E. info@europakinderhulp.nl
W. www.europakinderhulp.nl

Facebook: EKH

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden