De locatie aan de Stratumsedijk in Eindhoven is ingericht als locatie waar mensen met klachten als hoesten, snotteren, verkoudheid, keelpijn, lichte verhoging of koortsig gevoel, terecht kunnen. FOTO: Masha Bakker.
De locatie aan de Stratumsedijk in Eindhoven is ingericht als locatie waar mensen met klachten als hoesten, snotteren, verkoudheid, keelpijn, lichte verhoging of koortsig gevoel, terecht kunnen. FOTO: Masha Bakker. (Foto: Masha Bakker)

Bloedprikken en meer alleen op afspraak bij Diagnostiek


Het aantal locaties van Diagnostiek voor U dat open is, kan wijzigen. Voor een actueel overzicht, geldt als advies de navolgende website goed in de gaten te houden!


www.diagnostiekvooru.nl

Actueel overzicht

Van de redactie

Er is dus
één locatie
voor mensen
met klachten

Diagnostiek voor U heeft sinds woensdag 18 maart de dienstverlening geconcentreerd op een beperkt aantal locaties. Daarnaast zijn onderzoeken alleen nog maar mogelijk ná het maken van een afspraak.

VELDHOVEN - Dat geldt ook voor de bloedafname, wat normaliter middels een inloopspreekuur gaat. Ook voor het inleveren van bijvoorbeeld urine is op dit moment een afspraak nodig.

Speciaal telefoonnummer

Afspraken voor bloedafname ná bezoek van de huisarts of bloedafname voor de trombosedienst, kunnen gemaakt worden door te bellen met het speciaal telefoonnummer:

(040) 214.12.02.

De medewerker van Diagnostiek een paar vragen over de gezondheid om te bepalen op welke locatie en wanneer de patiënt kan langskomen.

Locatie voor klachten

Verder is er één locatie voor mensen met klachten. De locatie aan de Stratumsedijk in Eindhoven is ingericht als locatie waar mensen met klachten als hoesten, snotteren, verkoudheid, keelpijn, lichte verhoging of koortsig gevoel, terecht kunnen.
De onderstaande locaties is Veldhoven en omgeving kunnen patiënten zonder klachten terecht, maar dus wel alleen op afspraak. Op deze manier wordt de toestroom van patiënten met en zonder klachten gescheiden gehouden, zoals ook ingezet in de huisartsenpraktijken.
Dit zijn de locaties die op afspraak geopend zijn voor mensen zonder de genoemde klachten:
- MECK, Provinciale weg 44, 5503 HG Veldhoven
- Diagnostiek voor U, Boschdijk 1119 - 5626 AG Eindhoven
- MCA, Raadhuisstraat 6, 5582 JD Waalre
- Kloostertuin Haper, kerkstraat 21 - 5527 EE Hapert
De navolgende locatie is alleen op afspraak open, specifiek voor mensen met genoemde klachten:
- Diagnostiek voor U, Stratumsedijk 28a -5611 NE Eindhoven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden