Foto: Pixabay

Corona

Afgelast

VELDHOVEN - Veel agendatips en uitgaansberichten zijn afgelast. Bij het ter perse gaan van deze krant, vonden deze activiteiten allemaal nog doorgang. Met de turbulente Corona-ontwikkelingen, kan het zijn dat in de tussentijd deze activiteiten zijn geannuleerd. Controleer daarom altijd even op de website van de organisatie of de activiteit nog wel doorgaat.

Geen KBO

VELDHOVEN - Seniorenvereniging KBO-Brabant, afdeling Veldhoven, annuleert alle activiteiten tot en met maandag 6 april. Dit als gevolg van het Corona-pandemie.

Geen Oerse Braderie

VELDHOVEN - De Oerse Braderie die zondag 5 april zou plaats vinden, wordt afgelast. Dit als gevolg van de Corona-pandemie.

Geen muziek

VELDHOVEN - In de Immanuelkerk zit zondag 22 maart even geen muziek: het concert met Van Zwieten Trio is afgelast. Dit als gevolg van de Corona-pandemie.

Geen markt

VELDHOVEN - De vlooienmarkt zondag 5 april van carnavalsvereniging De Blaarkoppen in Knegsel, gaat niet door. Dit als gevolg van de Corona-pandemie.

Geen collecte

VELDHOVEN - ReumaNederland laat deze week de landelijke collecteweek niet doorgaan. Dit als gevolg van de Corona-pandemie.

Geen musea

VELDHOVEN/EERSEL - Museum 't Oude Slot sluit de deuren tot en met dinsdag 31 maart. Er vinden ook geen optredens plaats. Het Kempenmuseum in Eersel annuleert voor zondag 22 maart de Kunst & Kitschmiddag. Dit als gevolg van de Corona-pandemie.

Geen optochten

EERSEL - De Contente Optocht én de Buurtgatse Optocht gaan zondag 22 maart in Eersel niet door. Dit als gevolg van de Corona-pandemie.

Kopij insturen

VELDHOVEN - Pers- en nieuwsberichten stuurt u naar onderstaand e-mailadres. Wanneer mogelijk, graag met een foto erbij, liggend van formaat en minimaal 300 dPi.

redactie.veldhovensweekblad@dpgmedia.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden