Foto: Rik Romkes

Tour De Legend

DE SCHALM - Tour De Legend is het ultieme wielerevenement in het theater! Tijdens deze eerste editie is voormalig topwielrenner Thomas Dekker te gast. Hij vertelt over zowel zijn wielercarrière als zijn leven daarna én nodigt het publiek uit om op het podium tegen hem te fietsen. De supporters in de zaal krijgen een kijkje in de keuken, terwijl de Tour De Legend Band live opzwepende muziek speelt.
Dinsdag 24 maart, 20.30 uur.


Tekst: Mark van der Linden - Foto: Rik Romkes.

2 kolommen van max 325 woorden

Trio Particolare
Peter Lusse, bekend van de tv-serie ‘Vrienden voor het Leven’, is dol op opera. Volgens hem heeft ieder lied, iedere aria een eigen verhaal. Het intense liefdesverdriet van Schubert, de schoonheid en het kinderlijke plezier van Mozart, het drama van Puccini… Die verhalen vertelt hij samen met sopraan Judith Kamerman en pianist Frans van Tuijl. Een avond vol geweldige muziek!
Zondag 15 maart, 20:15 uur


Verliefd op Ibiza
De feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we ver van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je met een gerust hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren! Een romantische comedy musical die het nét even anders durft te doen.
Vrijdag 20 maart, 20:15 uur


Cabarettalenten
De finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival staan te trappelen om hun talent aan heel Nederland te tonen. Veel grote cabaretiers, onder wie Jochem Myjer en Theo Maassen, wonnen ooit dit prestigieuze festival. De rest is geschiedenis. Ben jij erbij als er opnieuw geschiedenis wordt geschreven?

Vrijdag 20 maart, 20:30 uur


Jihad van Liefde
De toneelsolo ‘Jihad van Liefde’ is een muzikale voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige boek. David van Reybrouck tekende hierin het aangrijpende verhaal van Mohamed El Bachiri op. Deze metrochauffeur uit het Belgische Molenbeek verloor zijn grote liefde bij de terreuraanslag in de Brusselse metro. Een bijzonder verhaal over liefde, pijn en verzoening.
Vrijdag 27 maart, 20:30 uur

Voor het reserveren van kaartjes kunt u terecht op onze website (www.deschalm.com) of neemt u contact op met onze medewerkers van de theaterkassa. U kunt mailen naar reserveringen@deschalm.com of bellen naar 040-253 35 78. Ook is onze theaterkassa op maandag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Met vriendelijke groeten,

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden