Geitenkijkdagen, natuurlijk bij 't Geitenboerke in Oerle, Veldhoven. FOTO: Geitenboerke.
Geitenkijkdagen, natuurlijk bij 't Geitenboerke in Oerle, Veldhoven. FOTO: Geitenboerke. (Foto: )

Geitenkijkdagen bij 't Geitenboerke in Oerle

Deze maand is het de 15e keer dat de Geitenkijkdagen worden georganiseerd bij boerderij 't Geitenboerke in Oerle (Veldhoven).

VELDHOVEN - Er worden in de maand februari zo'n 1.000 lammetjes verwacht en dit jaar worden de Geitenkijkdagen in een compleet nieuw jasje gestoken. De Geitenkijkdagen vinden dit jaar plaats in februari. Iedere zaterdag en zondag - met uitzondering van carnaval! - is iedereen van harte welkom bij 't Geitenboerke.

Tussen 13.30 en 17.00 uur is er van alles te zien en te doen op de boerderij voor jong en oud. Tijdens de Geitenkijkdagen kunnen de geiten worden gevoerd, lammetjes een flesje gegeven of er kan volop worden gespeeld op de boerderij. In de winkel worden allerlei producten verkocht, gemaakt natuurlijk van geitenmelk, en er is een terras voor een hapje en een drankje.

Een bezoek aan de Geitenkijkdagen kan op eigen gelegenheid of tijdens een Meet & Greet met de boer of een rondleiding van één van de boerinnen. Opgeven voor een Meet & Greet of een rondleiding kan via onderstaande e-mailadres. De entree voor de Geitenkijkdag is 2,00 euro per persoon.

info@gasterijdorpsgenot.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden