Nellie Ayeb met echtgenoot en kinderen, waarvan Samir nu ook in de salon werkt.
Nellie Ayeb met echtgenoot en kinderen, waarvan Samir nu ook in de salon werkt. (Foto: )

20 jaar Kapsalon Hechmi in Veldhoven

Kapsalon Hechmi, gevestigd in de Dorpstraat 35 in Veldhoven, bestaat deze maand 20 jaar. "En dat is een reden om feest te vieren en onze klanten te bedanken", laat Hechmi weten.

VELDHOVEN - Kapsalon Hechmi wordt door klanten omschreven als 'een kapsalon met zeer prettige sfeer, met professioneel vakwerk en met oog voor detail.' Niet verwonderlijk, want Hechmi heeft zijn kappersopleiding in Parijs gevolgd en heeft daarna maar liefst 19 jaar bij Jean Guilleaume gewerkt. Professioneel vakwerk is een vanzelfsprekendheid.
"Maar", vertelt hij, "mijn droom is wel altijd geweest om een keer voor mijzelf te beginnen. Toen deze mooie locatie op mijn pad kwam, heb ik die kans onmiddellijk gepakt. En nu zitten we hier inmiddels 20 jaar!"

20 jaar is een hele periode. "Je ziet kinderen opgroeien, volwassenen worden, zo lang heb ik die al als klant", vertelt Hechmi. "Je bouwt een relatie met ze op. En nee, ik denk nog niet aan stoppen. Maar nu mijn zoon Samir in de salon is komen werken, kan ik wel een paar dagen minder gaan werken!"

20 jaar Kapsalon Hechmi in Veldhoven! En dat wordt passend gevierd. "De hele maand februari geven wij 20% korting op knippen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden