'Matchmakers' Linda Heemstra en Mark van der Linden van Theater de Schalm dagen singles uit om mee te doen aan een romantisch experiment. FOTO: De Schalm.
'Matchmakers' Linda Heemstra en Mark van der Linden van Theater de Schalm dagen singles uit om mee te doen aan een romantisch experiment. FOTO: De Schalm. (Foto: )

Ludiek romantisch experiment

Theaterliefhebber, vrijgezel en wel in voor een spannend experiment? Dan is Theater de Schalm op zoek naar u! Het Veldhovense theater komt met een bijzondere Valentijnsactie, speciaal voor singles.

VELDHOVEN - Op vrijdag 14 februari worden er weer ontzettend veel mensen verrast door hun partner. Niet verwonderlijk op Valentijnsdag. Theater de Schalm doet dit jaar juist iets extra's voor mensen die nog op zoek zijn naar een geliefde. "Geïnspireerd door het populaire tv-programma First Dates gaan wij singles aan elkaar koppelen", verduidelijkt medewerker Mark van der Linden. "En naast geaardheid is daarbij vooral het favoriete theatergenre belangrijk."

Double blind date

Alle deelnemers die succesvol 'gematcht' worden, gaan een verrassende én romantische theateravond tegemoet. Zowel de voorstelling als de medebezoeker wordt vooraf niet bekendgemaakt; een 'double blind date' dus. Op de avond zelf wordt de deelnemer door een gastheer/vrouw ontvangen met champagne en voorgesteld aan zijn/haar theaterpartner. "Vervolgens is het aan de deelnemers zelf om er een éxtra geslaagde avond van te maken."

Meedoen?

Bent of kent u iemand die mee wil doen aan dit romantische experiment? Aanmelden kan via marcom@deschalm.com. Geef hierbij naam, leeftijd, geaardheid en theatervoorkeur door. De theatervoorkeur mag zo concreet mogelijk zijn; van globaal genre tot specifieke artiesten. De matchmakers van Theater de Schalm stellen vervolgens alles in het werk om iedereen zo goed mogelijk te koppelen.

Deelnemers kunnen zich opgeven van vrijdag 14 t/m zaterdag 29 februari. Vervolgens worden de koppels tot stand gebracht en getrakteerd op een passende theatervoorstelling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden