Donderdag 23 januari organiseerde Agora Club De Kempen een filmavond voor het goede doel Stichting WensAmbulance Brabant. FOTO: Agora.
Donderdag 23 januari organiseerde Agora Club De Kempen een filmavond voor het goede doel Stichting WensAmbulance Brabant. FOTO: Agora. (Foto: Picasa)

Een succesvolle filmavond voor WensAmbulance Brabant

Van de redactie.

Afgelopen donderdag 23 januari is een wel heel bijzondere avond geweest voor Agora Club de Kempen en de Stichting WensAmbulance Brabant. Met als centraal hoogtepunt de overhandiging van een cheque van maar liefst 4.000,00 euro.

VELDHOVEN - Donderdag 23 januari organiseerde Agora Club De Kempen een filmavond voor het goede doel Stichting WensAmbulance Brabant. Een mooie en succesvolle avond met de nieuwste film 'April, May en June' van Linda de Mol in Cinema Gold in Veldhoven. Agora Club De Kempen kon na afloop van de filmvertoning en gehouden loterij een prachtige cheque overhandigen van maar liefst 4.000,00 euro aan de twee vrijwilligers van WensAmbulance Brabant.

Agora Club

Agora Club De Kempen is een bijzonder enthousiaste serviceclub van dames met vriendschap en tolerantie hoog in het vaandel. De club zet zich in voor goede doelen. Ditmaal dus voor de Stichting WensAmbulance Brabant.

Laatste wens

Ieder mens heeft wel een laatste wens. Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Professionele vrijwilligers begeleiden deze mensen met ambulances die zijn uitgerust met comfortabele brancards.

Zeer welkom

Stichting WensAmbulance Brabant is volledig afhankelijk van giften, donaties, legaten en sponsoring. De cheque van de dames van Agora Club de Kempen is derhalve zeer welkom om nog meer ritten mogelijk te maken.
Bij deze wil serviceclub Agora Club de Kempen dan ook alle sponsoren en bezoekers die een bijdrage hebben geleverd aan deze geweldige avond, zeer hartelijk bedanken!

Meer berichten