In 't Veld presenteert nummers van het laatste album: Vals Paradijs met licht melodieuze muziek. FOTO: Claudia Kamergorodski.
In 't Veld presenteert nummers van het laatste album: Vals Paradijs met licht melodieuze muziek. FOTO: Claudia Kamergorodski. (Foto: Claudia Kamergorodski)

In 't Veld treedt op bij Museum 't Oude Slot

In 't Veld treedt zondag 25 januari op in het museumcafé van Museum 't Oude Slot.

VELDHOVEN - De band In 't Veld bestaat uit Caroline in 't Veld (zang, accordeon, Johan Fransen (gitaar, composities), Joost van den Akker (bas, contrabas, jazzbas) en John Kakiay (slagwerk, percussie), aangevuld met een wisselend samengestelde groep professionele
sessiemuzikanten. De band componeert als collectief vaak in opdracht van maatschappelijke organisaties, waarin zij popmuziek met uitstapjes naar jazz en Latin met de Nederlandse taal en cultuur verbinden

Bij 't Oude Slot in Veldhoven brengt In 't Veld nummers van het laatste album: Vals Paradijs met licht melodieuze muziek.
In 't Veld is namelijk te gast bij Slotmuziek op zondag 25 januari. Het programma is van 14.00 tot 17.00 uur, inclusief pauze en naborrel. De toegang is gratis. Tijdens Slotmuziek treden op zondagmiddagen artiesten op in het museumcafé. De muzikale middagen vinden een aantal keren per jaar plaats, meestal op de laatste zondag van een maand.

Meer berichten