Alom creativiteit bij Atelier Soeff. FOTO: Atelier Soeff.
Alom creativiteit bij Atelier Soeff. FOTO: Atelier Soeff. (Foto: )

Open dag bij Atelier Soeff

Per maandag 10 februari beginnen de nieuwe cursussen bij Atelier Soeff. Wie het leuk vindt om creatief bezig en wie het fijn vindt om keuze te hebben uit verschillende materialen en technieken, die moet zeker de Open Dag op zondag 26 januari bezoeken.

VELDHOVEN - Atelier Soeff verzorgt cursussen beeldende vormgeving en schilderen op doek voor volwassenen. Tijdens een cursus hebben die de keuze uit meerdere projecten. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld mozaïeken, werken met hout, speksteen of textiel, beelden maken met klei of papier maché, speksteen bewerken en vilten. Daarnaast is ook schilderen op doek met zowel acrylverf als olieverf, mogelijk.

Tijdens de cursus zorgt Atelier Soeff voor alle materialen en natuurlijk de creatieve begeleiding. Kennis vooraf is niet nodig, Verder is er veel ruimte voor de eigen creatieve invulling. Overigens, ook voor een gezellige en creatieve workshop met bedrijf of vriendenclub is Atelier Soeff in Veldhoven zondeer meer het aangewezen adres. De cursussen worden gegeven op maandagavond, dinsdagochtend en dinsdagavond, woensdagochtend en donderdagochtend.

De Open Dag zondag 26 januari is van 11.00 tot 15.00 uur. Adres is Heike 11 in Veldhoven.

T. (040) 291.32.27. of (040) 254.64.11.

W. www.ateliersoeff.nl

Meer berichten