Foto: Brigit Strijbos

'Veldhoven in balans'

Nieuwjaarsontmoeting 2020

Donderdag 9 januari is het als vanouds gezellig druk tijdens de nieuwjaarsontmoeting in De Schalm. In zijn nieuwjaarstoespraak gaat burgemeester Marcel Delhez in op belangrijke thema's voor 2020, zoals veiligheid, financiën en werkgelegenheid.

VELDHOVEN - "Het gaat goed met het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Veldhoven, maar de economische groei zorgt ook voor uitdagingen", aldus de burgemeester. "Zowel de woningbouw als de bereikbaarheid vragen ook het komende jaar veel aandacht, energie en daadkracht."
Burgemeester Delhez ziet de sociale structuur als de grote kracht van Veldhoven: "We doen hier de dingen samen, kijken naar elkaar om en als het nodig is zijn we er voor elkaar."
Hij roemt de vrijwilligers die daarin een grote rol spelen: "Jullie zijn van onschatbare waarde, dank jullie wel!"
Tijdens de bijeenkomst zijn verder nog diverse interessante initiatieven en projecten voor 2020 gepresenteerd. Bijvoorbeeld het project 'Fit Veldhoven' dat alle Veldhovenaren in beweging wil brengen en een proef met wijk-GGD'ers die preventieve hulp gaan bieden aan verwarde personen, zodat de overlast die deze kunnen veroorzaken, vermindert. Ook optredens vonden plaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden