Carnaval in Brabant begint traditioneel met 3 Uurkes Vurraf!
Carnaval in Brabant begint traditioneel met 3 Uurkes Vurraf!

Dé start van carnaval: 3 Uurkes Vurraf

In Brabant start carnaval vrijdagmiddag 24 februari om 15.00 uur met de 28e editie van 3 Uurkes Vurraf.

REGIO - Traditiegetrouw geeft Omroep Brabant met dit 3 Uurkes Vurraf het startschot voor carnaval in Brabant. Vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne wordt vanaf 15.00 uur op radio, televisie en via internet drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van het jaar uitgezonden. Toegangskaarten voor dit evenement zijn niet te koop, maar zijn sinds maandag 30 januari te winnen.

3 Uurkes Vurraf biedt feestvierders 3 uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2017. Met dit jaar optredens van onder anderen Vader Abraham, Snollebollekes, Feestteam, Lamme Frans, Deurzakkers, Lawineboys, Gebroeders Ko, René Schuurmans, Niek en Danny, Chef Soldaat en natuurlijk de winnaar van Kies je Kraker.

Toegangskaarten voor dit exclusieve evenement zijn niet te koop, maar zijn sinds afgelopen maandag 30 januari alleen te winnen via verschillende acties op radio, televisie en de verschillende social mediakanalen van Omroep Brabant. Via de website van de regionale omroep kan ingeschreven worden om kans te maken op gratis kaarten. De prijswinnaars ontvangen vanaf donderdag 16 februari bericht.

Meer informatie over 3 Uurkes Vurraf, de winacties en de actievoorwaarden op onderstaande website.

www.omroepbrabant.nl/win.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden