Poetszorg is een nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in Veldhoven, met aandacht voor het sociale aspect.
Poetszorg is een nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in Veldhoven, met aandacht voor het sociale aspect. (Foto: )

Poetszorg, dat is poetsen met een praatje

Van de redactie

De bejaardenhuizen zijn gesloten terwijl de mensen ouder worden. Dit leidt tot wachtlijsten in de zorg. Zo ook in de huishoudelijke ondersteuning. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg.

VELDHOVEN - Poetszorg is een nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in Veldhoven. Poetszorg is een poetsspecialist die met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt. Poetszorg, dat is dus poetsen met een praatje.

Goed gereedschap

Door de kwaliteit van de eigen poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of zelfs een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie.

Veldhoven

Poetszorg is sinds medio november 2019 een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in Veldhoven. Dat betekent dat iedereen met een Wmo-indicatie huishoudelijke ondersteuning in Veldhoven kan kiezen voor Poetszorg of kan overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

Voordelen

De voordelen van Poetszorg, poetsen met een praatje, zijn groot. Om maar eens te noemen:
- een vaste poetshulp
- persoonlijk contact
- een zichtbaar beter poetsresultaat door het gebruik van de eigen, gratis, milieuvriendelijke poetsmiddelen.
- korte lijnen
- dicht in de buurt

Dankbaar werk

Poetszorg neemt niet alleen werk uit handen van personen met een Wmo-indicatie die dat willen, het biedt ook werk aan mensen als poetsspecialist. Werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje, is dankbaar. De werknemer bouwt een hechte band op met de cliënt en kan maximaal 24 uur flexibel aan de slag bij Poetszorg, poetsen met een praatje.

Meer berichten