De uitgezette routes door de bossen van Veldhoven, Vessem en Oostelbeers worden allemaal volledig uitgepijld. FOTO: TWC-ATB-Brabantia.
De uitgezette routes door de bossen van Veldhoven, Vessem en Oostelbeers worden allemaal volledig uitgepijld. FOTO: TWC-ATB-Brabantia. (Foto: Picasa 3.0)

Uitdagende veldtoertocht van TWC-ATB Brabantia

TWC-ATB Brabantia verzorgt zondag 1 december weer een veldtoertocht in het bosrijke gebied rond Veldhoven, Vessem en Oostelbeers.

VELDHOVEN - De startlocatie voor de uitdagende veldtoertocht van TWC-ATB Brabantia is Gasterij 't Dorpsgenot, gelegen bij Bezoekerscentrum Toterfout aan de Toterfout 13a in Veldhoven - Zandoerle. De inschrijving voor deelname en de start is tussen 08.30 en 10.00 uur. De deelnemers hebben daarbij overigens weer de keuze uit 3 afstanden, te weten 25, 40 en 60 km. De uitgezette routes door de bossen van Veldhoven, Vessem en Oostelbeers worden allemaal volledig uitgepijld. Onderweg is er natuurlijk een professionele verzorgingspost waar aan de deelnemers gratis koek, soep en drank verstrekt wordt. Tevens is er een toilet.
Bij de startlocatie wordt gezorgd voor een bewaakte fietsenstalling en na afloop de mogelijkheid om de fietsen schoon te spuiten.

De belangstelling voor de TWC-ATB Brabantie-tochten vanuit de regio Eindhoven en de Kempen is al jaren behoorlijk groot.
Het inschrijfgeld voor deze veldrit bedraagt 5,00 euro; voor NTFU-leden is dit 4,00 euro. Deelname is overigens gratis voor jongeren tot 16 jaar.

Meer berichten