Goede actie van Intertoys voor Jantje Beton.
Goede actie van Intertoys voor Jantje Beton. (Foto: )

Donatie-actie voor Jantje Beton

Afgelopen week is de landelijke donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton van start gegaan. Nog tot en met dinsdag 31 maart 2020 kunnen klanten van de 200 Intertoys filialen bij de kassa 0,50 eurocent doneren aan Jantje Beton. Doneren kan zowel in de winkel als online. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.

VELDHOVEN - Klanten vanaf 18 jaar en ouder kunnen tijdens het afrekenen, zowel in de winkel als online, een minimum bedrag van 0,50 eurocent of een veelvoud hiervan doneren. Doneren kan bij een aankoopbedrag vanaf 10,00. De opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in kwetsbare posities, zoals kinderen die in armoede leven of kinderen met een verstandelijke beperking. Zodat zij ook gewoon buiten kunnen spelen. 3 op de 10 kinderen spelen nooit of slechts een keer per week buiten. Dat is alarmerend.

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij de speciale aandacht. Jantje Beton stelt alles in het werk om uiteindelijk te bereiken dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen.

www.jantjebeton.nl/projecten

Meer berichten